Vem kunde tro?

Jag och Sara har gått från att vara två pizzaätande ölhävare på Gråbo, till att bli nyttiga på friskis & svettis, dock så bor vi ännu på Gråbo. Meen det får väl gå ett tag till ;)

Nej men det var faktiskt riktigt soft. Vi kände oss ganska dumma när vi klev in där på gymmet första gången, men jäklar vad kul de blev när vi kom igång!! =)
Sara var dock lite bekymrad över varför hon inte kunde rubba på 93 kg, men när jag förklarade att det tar några gånger innan man klarar det, så förstod hon.

Imorgon är det sista dagen på praktiken.. SISTA... fyfan vad gött! Det avslutas med dans med brukarna! =) Sen har jag sportlov några dagar innan plugget sätter igång igen!

Nu är det dags att dra till Ica Maxi så kylen slipper känna sig så himla ensam!

Seee yaaa!

En Ängel

Du är där för mig
När mörkret smyger sig på tar du min hand

När inget funkar så står du där med mig
Du är där för mig

Många hinder i vägen,tiden rinner iväg
Uppgivet i själen på tok för länge
Vem är jag idag,har jag tagit mig upp nu
Med hjälp av en ängel

Lika aktiv som vanligt ;)

Jag o Sara tänkte egentligen ta de lugnt i helgen (eller?) men riktigt så blev de inte.. De blev fest i eskelhem (tror jag de var) sen krog, och efterfest med vegetarisk ravioli :P resultatet av det blev att man sov ganska gott kvällen efter...åja!

Idag har jag o Sara varit vid Emmy och gosat med hennes underbara lilla vovve Agnes. Ätit lite och sett ett par filmer.
Sötare får man ju leta efter :)

 


Imorgon är de praktik igen vid halv tre..åh vad jag längtar! ca 3 veckor kvar av det.. sen är de inte långt kvar av den här utbildningen, känns som att dom sista månaderna kommer gå ganska så fort!

Köpte dr pepper förut. Äckligare dryck har jag nog aldrig smakat.. ja det skulle vara Fernet kanske.

Imorgon när jag vaknar hoppas jag att de är plusgrader ute... mest för att jag vill att isproppen i min bil ska försvinna. fyy fan för bilar. eller fyfaan för mig, som hällde i för lite glykol ;)





Tack o hej!=)


RSS 2.0